Annoncer

Klistermærker er en fantastisk måde at gøre din WhatsApp-konto mere personlig på. Hvorfor? Når et klistermærke tilføjes, kan alle i den gruppe se det.

Det gør det nemmere for venner og familie at finde dig, samt kunder, der har brug for at komme i kontakt med dig hurtigt.

Du behøver ikke bekymre dig om mistede klistermærker eller glemte telefonnumre – klistermærker hjælper med at gøre din WhatsApp-oplevelse endnu bedre!

Afsnit 1. Sådan gør du din WhatsApp-konto unik.

Annoncer

For at tilføje en WhatsApp-klistermærke til din konto, først skal du oprette en konto og tilføje WhatsApp-klistermærke-app.

Når du har tilføjet WhatsApp-mærkatappen, skal du åbne den og klikke på fanen "Klistermærker". Herfra skal du vælge det ønskede klistermærke og trykke på "Tilføj".

De mærkater, der er tilgængelige til brug på din konto, varierer afhængigt af det land, din konto er i. De kræver dog alle generelt, at der indtastes et telefonnummer for at blive brugt.

Når du har tilføjet WhatsApp-klistermærket, skal du blot dele det eller gemme det på din profil for at nyde det!

Afsnit 2. Sådan bruger du WhatsApp-klistermærker.

Annoncer

For at tilføje et WhatsApp-mærkat til din profil skal du åbne WhatsApp og logge ind med din konto. På hovedskærmen skal du klikke på de tre linjer i øverste venstre hjørne af skærmen og vælge "Klistermærker". Under "Klistermærker" vil du se en liste over muligheder.

I højre side af denne skærm finder du et afsnit kaldet "Tilføj klistermærker”. Klik på denne knap for at tilføje et WhatsApp-klistermærke til din profil.

Du kan vælge at tilføje et nyt klistermærke eller vælge et eksisterende fra listen. Når du har tilføjet klistermærket, skal du trykke på "Udført" for at afslutte.

Underafsnit 2.2 Brug WhatsApp-klistermærker til at gøre dine interaktioner med venner og familie mere interessant.

Hvis du vil bruge WhatsApp-klistermærker som en del af dine sociale mediekonti, er der to måder at gøre det på: For det første ved at bruge Facebook Messenger og for det andet ved at bruge WhatsApp selv.

Annoncer

I begge tilfælde skal du have en aktiv Facebook-konto og være forbundet til internettet, for at det fungerer korrekt.

For at bruge Facebook Messenger: Åbn Facebook Messenger og log ind med din konto Hvis du ikke allerede har en aktiv Facebook-konto, skal du oprette en nu.

Ved at klikke på de tre linjer i øverste venstre hjørne af hovedskærmen og vælge "Klistermærker", under "Klistermærker", klik på "Tilføj klistermærker" I højre side af denne skærm, klik på "Rediger klistermærker (X)".

For at WhatsApp-klistermærker skal vises på Facebook Messenger, skal de tilføjes mindst én gang pr. besked.

Annoncer

For at WhatsApp-klistermærker skal vises i selve WhatsApp, skal de tilføjes mindst én gang pr. samtale.

For at bruge WhatsApp-klistermærker skal du have en aktiv Facebook-konto og være forbundet til internettet, for at det fungerer korrekt.

Afsnit 3. Sådan gør du din WhatsApp-konto mere unik.

Tilføj nogle klistermærker for at gøre din WhatsApp-konto mere unik. Disse klistermærker vil hjælpe dig med at skille dig ud fra andre brugere og gøre det lettere for dem at finde dig i chatrummet.

Du kan finde mange pakker af forskellige klistermærker online eller i butikker. Den bedste måde at finde en klistermærkepakke, der passer perfekt til dine behov, er at eksperimentere og se, hvad der fungerer bedst for dig.

Du kan også prøve forskellige klistermærkepakker på forskellige kanaler som WhatsApp, Facebook og Twitter.

Hvis du vil tilføje flere klistermærker til din profil, er der et par ting, du kan gøre:

1. Brug fanen "Klistermærker" i din WhatsApp-applikation til at tilføje nye klistermærker.
2. Upload dem selv, eller brug en onlinetjeneste som Sticker Studio til at oprette dem for dig.
3. Del dem med venner på WhatsApp eller sociale medier ved hjælp af hashtagget #whatsappstickers!

Konklusion

At gøre din WhatsApp-konto mere unik kan hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden og gøre din interaktion med venner og familie mere interessant.

Ved at tilføje flere klistermærker og gøre din profil mere unik, kan du sikre, at alle, der bruger WhatsApp, oplever et andet kommunikationsniveau.